Gevelreiniging & Multiwerkzaamheden

Hoe gaan wij ter werk? 


Opmeten en een passende offerte

Als u ons contactformulier heeft ingevuld, komen we eerst ter plaatse uw pand of woning bekijken en opmeten. Zo kunnen we u een passende offerte kunnen aanbieden met de beste reinigingstechniek voor uw gevelmateriaal en type vervuiling.

Reinigen en netjes achterlaten

In overleg plannen we de gevelreiniging in en voeren deze met onze medewerkers uit. Natuurlijk zorgen we zelf voor de benodigde middelen en materialen, en ruimen we na de reiniging alles op.

Uw pand/woning weer als nieuw

Na reiniging brengen we nog een beschermlaag aan op de gevel; impregneren/hydrofoberen. Uw pand/huis straalt weer voor vele jaar als nieuw, voor een prachtige uitstraling.

Wat is gevelreiniging?

Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag of vervuiling van de gevel van uw woning. Dit kan worden gedaan door middel van drie verschillende methoden, afhankelijk van de schade aan uw gevel.

  • Reinigen met stoom
  • SteamPlus reinigen
  • zandStralen

Steamplus. Bij deze methode wordt water verwarmd tot temperaturen boven de 155 graden en vervolgens met een hogedrukspuit tegen de muur aan gespoten.

Bij deze methode wordt er geen chemisch middellen op de gevel aangebracht waardoor de steen niet beschadigt of kapot gaat.

Het stralen wordt gebruikt bij gevels met zware vervuiling. Bij deze methode wordt water met een mild straalmiddel gemengd en vervolgens op de wand aangebracht. Een veel gebruikt middel is zand.

Bent u geïnteresseerd in één van de diensten van DienstverleningKars? Neem dan contact op met ons. Wij gaan vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden bij u. 020 21 01 223