Gevelreiniging Stoom

Breng uw gevel terug in nieuwe staat

Dienstverlening kars is gespecialiseerd in reiniging van Gevel stenen, beton, schilderwerk en nog veel meer! Wij beschikken over jarenlange ervaring in o,a gevelreiniging met allerlei soorten vervuiling in heel Nederland. Bent u klaar met een gevel die er vervuild en vies uitziet vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.

Vakkundig personeel

Hoge score op google

U hoeft niet thuis te zijn

Snelle offerte op maat

Hoe komt u gevel vies ? 

De gevel staat het gehele jaar onder invloed van vorst, regen, zon en nog eens de uitlaat gassen van het verkeer, uitstoot en industrie. bakstenen, kalkstenen natuur stenen en voegspecie worden hierdoor erg aangetast en worden daardoor erg smerig. Veel voorkomende problemen zijn, zwarte aanslag, roet, algen en mossen, uitstoot industrie en het verkeer

Gevelreiniging met Stoom

Gevelreiniging met onze Steamplus. Bij deze methode wordt water verwarmd tot temperaturen boven de 155 graden en vervolgens met een lage drukspuit  130 bar tegen de muur aan gespoten waardoor de vervuiling snel en gemakkelijk loslaat. 

Hoe gaan wij ter werk? 


Opmeten en een passende offerte

Als u ons contactformulier heeft ingevuld, komen we eerst ter plaatse uw pand of woning bekijken en opmeten. Zo kunnen we u een passende offerte kunnen aanbieden met de beste reinigingstechniek voor uw gevelmateriaal en type vervuiling.

Reinigen en netjes achterlaten

In overleg plannen we de gevelreiniging in en voeren deze met onze medewerkers uit. Natuurlijk zorgen we zelf voor de benodigde middelen en materialen, en ruimen we na de reiniging alles op.

Uw pand/woning weer als nieuw

Na reiniging brengen we nog een beschermlaag aan op de gevel; impregneren/hydrofoberen. Uw pand/huis straalt weer voor vele jaar als nieuw, voor een prachtige uitstraling.

Bekijk ook onze andere reiniging's optie's