Dakonderhoud

Het schoonhouden van je dak is erg belangrijk. Op daken kunnen veel bacteriën en organismen groeien, wat kan zorgen voor lekkages, vervuiling en beschadiging. Dit geeft vaak een groene, witte of zwarte aanslag op je dak.

Zorg ervoor dat je op tijd je dak schoonmaakt want uitstel zorgt voor schade en de bijbehorende hoge kosten om uw dak te laten vervangen en eventuele waterschade te laten herstellen. Daarnaast zorgt een schoon dak voor een mooier aanzicht van je huis of bedrijf.

Softwash

Softwash reiniging zorgt ervoor dat een dak grondig wordt schoongemaakt. Niet alleen het oppervlakkige vuil, maar ook de onderlaag, zodat algen, schimmels en mossen niet verder kunnen leven. Dit is een veiligere manier dan door middel van hogedrukreiniging, waarbij je ook de oppervlakten kan beschadigen en of kapot kunt maken.

Vuil, mossen en algen geven het dak al snel een slordige aanblik.
Wat veel mensen niet weten is dat vervuiling ook de levensduur van de dakpannen vermindert. Door tijdig uw dak te laten reinigen voorkomt u dus een hoop ellende en hoge kosten op de lange termijn.