Zonnepanelen reinigen Hillegom

Hogere opbrengst door reiniging zonnepanelen

Uit onderzoek blijkt dat het reinigen van uw zonnepanelen de opbrengst tot 15% kan verhogen. Met name in het buitengebied worden zonnepanelen sneller vuil, bijvoorbeeld door zand, stof en bladeren. Bij een gemiddelde verontreiniging is het daarom, met name voor agrariërs met zonnepanelen, aan te raden om uw zonnepanelen iedere 3 tot 4 jaar te laten reinigen. Bij Gevelreiniging Kars zijn we u graag van dienst bij het reinigen van uw zonnepanelen. Hierbij garanderen wij u:

  • Gebruik van de laatste technologieën
  • Reiniging met gedemineraliseerd water
  • Vlekken- en streepvrije droging
  • Geen gebruik van chemische middelen
  • Geen kalkstrepen op de modules
  • Geen beschadiging door de hogedrukreiniging

Kosten reinigen zonnepanelen

De kosten voor het reinigen van uw zonnepanelen installatie zijn afhankelijk van de oppervlakte en de ligging van uw dak en het aantal zonnepanelen dat u heeft. Wilt u weten wat de kosten voor het reinigen van uw zonnepanelen zijn? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Zonnepanelen: levensduur van minimaal 25 jaar

Wanneer u uw zonnepanelen schoon houdt of laat reinigen, kunt u minimaal 25 jaar genieten van uw zonnepanelen installatie. Dit maakt een investering in zonne-energie natuurlijk bijzonder rendabel.

Wilt u meer weten over de reiniging van uw zonnepanelen installatie of wilt u Gevelreiniging Kars inschakelen voor de reiniging of het onderhoud? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.