WeedPLUS

Met WeedPLUS word door middel van oververhitting van het onkruidplantje zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en op 100% milieuvriendelijke wijze onkruid bestreden.

Door de WeedPLUS techniek op een hogedruktrailer te installeren is het mogelijk om ook met een hogedruktrailer onkruid te bestrijden.

  • WeedPLUS® onkruid bestrijden zonder bestrijdingsmiddel.
  • WeedPLUS® slechts 4 behandelingen per jaar nodig.
  • WeedPLUS® maakt een hogedruktrailer en -unit nog multifunctioneler.
  • WeedPLUS® voldoet aan nieuwe onkruidbestrijding wetgeving.

Onkruid bestrijden met WeedPLUS® is overal mogelijk. Met de diverse sproeiers is het mogelijk om uiterst selectief te werken zonder nevenschade. Omdat de werksnelheid tot 25% hoger ligt dan bij andere alternatieve onkruidbestrijdingsmethoden en omdat tot 60% minder behandelingen nodig zijn (zie onderzoek universiteit van Kopenhagen) is WeedPLUS® ook economisch gezien het beste alternatief.


Door WeedPLUS® in een Meclean Hogedruktrailer of -unit te installeren kunt naast hogedruk reinigingswerkzaamheden ook heetwater onkruidbestrijden.

Waarom is het heetwater onkruid bestrijden juist nu interessant?

Vanaf 1 januari 2016 is het in de hele EU verboden om bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Dit verbod geldt niet alleen voor gemeenten, provinciale diensten, rijkswaterstaat, hoveniers, groen-aanemers, etc. maar ook voor elk ander bedrijf zoals een kantoor of supermarkt met een parkeerterrein.

Hoe gebruiken wij WeedPLUS?

WeedPLUS® is een heetwater onkruidbestrijdings techniek die optioneel kan worden ingebouwd in een hogedruktrailer, Trailerpack of Trailerjet en word geactiveerd met een drukknop met bedieningspaneel. Met WeedPLUS® wordt door middel van oververhitting van het onkruidplantje zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen, op een 100% milieuvriendelijke wijze onkruid bestreden.

             Bekijk ook Steamplus