Voertuigen

Voertuigen

Dienstverlening Kars ook voor schone vervoersmiddelen. Bussen, treinen en vliegtuigen leggen dagelijks grote afstanden af en komen veelvuldig in aanraking met verschillende weersomstandigheden, stof en uitlaatgassen. Dit zorgt ervoor dat deze voertuigen na verloop van tijd hun glans verliezen, wat zorgt voor een vieze aanblik. Hierbij zorgen wij niet alleen voor de buitenkant, ook de binnenkant kunnen wij onder handen nemen.

Als vervoersbedrijf wilt u zich graag focussen op uw hoofdactiviteit: zorgen dat uw reizigers prettig en comfortabel kunnen reizen. Wij dragen daar graag aan bij door te zorgen voor een schoon voertuig wat bijdraagt aan een prettige reisbeleving. Dienstverlening Kars beseft als geen ander dat uw voertuigen onmisbaar zijn. Door onze snelle en efficiënte aanpak zorgen wij ervoor dat uw voertuigen snel weer schoon in gebruik kunnen worden genomen zonder dat reisschema's gevaar lopen.

Waarom kiezen voor voertuigenreiniging door Dienstverlening Kars?

  • Professioneel schoonmaakbedrijf met ruime ervaring;
  • Snelle en efficiënte werkwijze;
  • Flexibel en betrouwbaar;
  • Landelijke dekking;
  • Gunstige tarieven

Meer informatie over voertuigenreiniging?

Wilt u weten wat wij op het gebied van voertuigenreiniging zouden kunnen betekenen? Wij maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken. Maak een afspraak en wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs om uw huidige situatie te inventariseren.