Voegwerken

De gevel is het visitekaartje van uw pand/woning. Een slecht onderhouden gevel geeft al snel een slechte indruk. Dienstverleningkars kan uw gevel renoveren door de voegen te vervangen of te repareren.

Laat uw voegwerken op tijd renoveren!

Beschadigde of versleten voegen doen niet alleen afbreuk aan het aangezicht van de woning; ze veroorzaken op termijn ook grote problemen voor staat van de gevel. Laat uw voegwerken daarom tijdig renoveren om scheurvorming, vochtdoorslag en mos- of algengroei te voorkomen.

Wij voorzien u vrijblijvend van advies of stellen gratis een offerte op:

020 21 01 223 of info@gevelreinigingkars.nl

Voegwerken: renovatie van uw gevel

Heeft u scheuren in de gevel van uw woning of bedrijfspand? Door slijtage, vorming van mos of gewoonweg slecht voegwerk zal een gevel eerder scheuren gaan vertonen, waardoor regendoorslag vrij spel krijgt.

U bent bij Gevelreinigingkars verzekerd van:

  • Een vrijblijvende analyse van uw gevel, gevolgd door een gratis offerte op maat

Allereerst worden de oude en beschadigde voegen verwijderd. Tijdens dit proces kunnen wij stuiten op beschadigde bakstenen of ernstige scheuren in de gevel. In deze gevallen worden de kapotte stenen verwijderd en zullen er na het vaststellen van de kleur nieuwe stenen worden ingemetseld. Hierdoor bent u verzekerd van een solide gevel en wordt de oorspronkelijke uitstraling behouden.


Het aanbrengen van nieuw voegwerk

Allereerst wordt de kleur en het type voeg bepaald aan de hand van de situatie en uw wensen. Met voorbeelden krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Daarnaast informeren wij u over de verschillende te gebruiken methoden. Hierin zit echter geen verschil in afsluiting en bouwkundig resultaat.

Het impregneren van de gevel

Door de gevel te impregneren wordt deze geheel behandeld tegen vuil en mosvorming, zodat de schone uitstraling van uw pand of woning voor lange tijd gegarandeerd blijft. Ook heeft het impregneren een vochtwerend effect.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende analyse? Bel naar 020 21 01 223 of mail naar info@gevelreinigingkars.nl. Uiteraard kunnen wij u ook terugbellen. Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier.