Voegrenovatie Delft

Voegwerken

De gevel is het visitekaartje van uw pand. Een slecht onderhouden gevel geeft al snel een slechte indruk. Gevelreinigingkars kan uw gevel renoveren door de voegen te vervangen of te repareren.

Laat uw voegwerken op tijd renoveren!

Beschadigde of versleten voegen doen niet alleen afbreuk aan het aangezicht van de woning; ze veroorzaken op termijn ook grote problemen voor staat van de gevel. Laat uw voegwerken daarom tijdig renoveren om scheurvorming, vochtdoorslag en mos- of algengroei te voorkomen.

Wij voorzien u vrijblijvend van advies of stellen gratis een offerte op:

0684150351 of info@gevelreinigingkars.nl

Voegwerken: renovatie van uw gevel

Heeft u scheuren in de gevel van uw woning of bedrijfspand? Door slijtage, vorming van mos of gewoonweg slecht voegwerk zal een gevel eerder scheuren gaan vertonen, waardoor regendoorslag vrij spel krijgt.

U bent bij Gevelreinigingkars verzekerd van:

  • Een vrijblijvende analyse van uw gevel, gevolgd door een gratis offerte op maat

Wij leveren:

  • Voegwerk van hoge kwaliteit
  • Persoonlijke service
  • Een eerlijke prijs

Door onze jarenlange ervaring in de voegwerkenbranche hebben wij altijd een passende oplossing voor beschadigde of versleten voegen. Naast onze uitstekende kwaliteit en service staat bij ons ook transparantie en eerlijkheid hoog in het vaandel. U kunt geheel vrijblijvend gebruik maken van de expertise van onze specialisten. Wij analyseren de gevel, delen onze bevindingen en leggen de verschillende mogelijkheden helder uit. U kunt dan goed geïnformeerd de juiste keuze maken.

Vraag uw gratis offerte aan

Werkwijze bij het renoveren van de voegwerken

Elke gevel is anders: het voegwerk verschilt dan ook per klus. Globaal volgen wij de volgende planning om te zorgen dat uw gevel en uw voegwerken volledig gerenoveerd worden.

Het verwijderen van oude voegen

Allereerst worden de oude en beschadigde voegen verwijderd. Tijdens dit proces kunnen wij stuiten op beschadigde bakstenen of ernstige scheuren in de gevel. In deze gevallen worden de kapotte stenen verwijderd en zullen er na het vaststellen van de kleur nieuwe stenen worden ingemetseld. Hierdoor bent u verzekerd van een solide gevel en wordt de oorspronkelijke uitstraling behouden.

Het volledig reinigen van de gevel

De gevel wordt vervolgens volledig gereinigd. Gevelreinigingkars verwijdert het vuil op de gevel volledig en schadevrij. Wij gebruiken hiervoor een milieuvriendelijk reinigingsmiddel.

Het aanbrengen van nieuw voegwerk

Allereerst wordt de kleur en het type voeg bepaald aan de hand van de situatie en uw wensen. Met voorbeelden krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Daarnaast informeren wij u over de verschillende te gebruiken methoden. Hierin zit echter geen verschil in afsluiting en bouwkundig resultaat.

Het impregneren van de gevel

Door de gevel te impregneren wordt deze geheel behandeld tegen vuil en mosvorming, zodat de schone uitstraling van uw pand of woning voor lange tijd gegarandeerd blijft. Ook heeft het impregneren een vochtwerend effect.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende analyse? Bel naar 0684150351 of mail naar info@gevelreinigingkars.nl. Uiteraard kunnen wij u ook terugbellen. Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier.