Graffiti verwijderen Haarlem

Graffiti verwijderen Haarlem

U hoopt natuurlijk dat het u niet zal overkomen, maar wat nu als het toch gebeurt? Graffiti op uw kostbare pand in Haarlem. Erg vervelend en irritant. Helemaal omdat graffiti een hardnekkig goedje is dat zich maar lastig laat verwijderen. Gelukkig hoeft u niet langer te lijden onder deze irritante graffiti. Wij komen graag langs bij uw woning of commerciële pand in Haarlem om die graffiti te verwijderen. Dit doen wij in alle delen van Haarlem: de Oude Stad, het Haarlemmerhoutkwartier of de Schalkswijk: noem maar op. Voor graffiti verwijderen in Haarlem moet u bij ons zijn.

Waarom kiezen voor graffiti verwijderen in Haarlem

Vastgoed in Haarlem wordt ieder jaar meer en meer waard. Logisch, want Haarlem is een prachtige gemeente om te wonen en werken en ligt erg gunstig. Om deze reden zorgt u goed voor de conditie van uw pand. Daarom is het extra vervelend als uw woning of commerciële pand door een ander wordt ondergekliederd. Het zorgt voor minder woonplezier bij uzelf en uw gezinsleden of het jaagt potentiële klanten weg bij uw winkel of showroom. En dat wilt toch niemand?

Hoe wij graffiti verwijderen aanpakken

Heeft u graffiti gespot op uw muur? Dan doet u er goed aan om vandaag nog contact met ons op te nemen. Hoe langer u namelijk wacht met het laten verwijderen van graffiti, hoe dieper de graffiti verf in de muur trekt en hoe moeilijker het te verwijderen is. Neem contact met ons op, dan komen we vrijblijvend bij u langs om de situatie in te schatten. Iedere muur met graffiti is immers anders. Als we een plan van aanpak hebben opgesteld, komen we terug om uw muur te verlossen van de graffiti. Dankzij onze geavanceerde Meclean Steam Plus apparatuur zal het lijken alsof de graffiti nooit op uw muur heeft gezeten. Er blijft zelfs geen verkleuring achter!

Anti graffiti coating

Net uw muur, huis of winkel graffiti-vrij gemaakt? Het zou zonde zijn als dit binnenkort weer vervuild is. Daarom bieden wij na het verwijderen van de graffiti aan om de gevel te beschermen tegen graffitispuiters. Dit doen we door middel van een anti-graffiti coating. Dit is een speciale coating die een beschermlaag aanbrengt op uw muur en ervoor zorgt dat de graffiti niet in de bakstenen trekt. De graffiti kan vervolgens makkelijk verwijderd worden met een borstel en warm water. 

Verf verwijderen

Gevelverf verwijderen vraagt om een professionele aanpak. Wij werken met geavanceerde machines en indien nodig met oplosmiddelvrije reinigers om het milieu niet te belasten. Dit voldoet aan de eisen van de ARBO wetgeving, en aan de huidige milieu-eisen.

Onze werkwijze is als volgt:
Als een opdrachtgever ons vraagt gevelverf te verwijderen, zal eerst een proefvlak opgezet worden. Immers men weet niet hoe dik en hoeveel lagen verf er op de gevel zit. Tevens willen we weten wat er achter de verflaag zit en of het om een zachte natuursteen of een iets hardere baksteen gaat. Al deze factoren samen vragen om kennis en vakmanschap, want men wil toch niet dat het gevelverf wel is verdwenen, maar de geveloppervlak ook totaal is aangetast. Door de jarenlange ervaring in deze vorm van reiniging is uw probleem, bij ons in vertrouwde handen.

Wanneer u ons inschakelt om graffiti of verf te laten verwijderen zullen wij altijd eerst kijken hoe we het probleem het beste kunnen aanpakken. We gebruiken voor het schoonmaken altijd de apparatuur van Meclean Steam Plus. Deze apparatuur maakt het mogelijk om in een korte tijd een groot oppervlak te voorzien van een schoonmaakbeurt. De apparatuur werkt door middel van verhit water in een hogedrukspuit. De hitte en de krachtige straal zorgt voor een combinatie die geweldige resultaten geeft. U hoeft dus echt niet meer bang te zijn voor vuil op de gevel. Wanneer wij er met de hogedrukspuit overheen zijn gegaan zal er niets meer te bekennen zijn, ook de overgebleven verf zal geheel verwijderd zijn van de gevel of van de muur. Zo kunt u weer genieten van een prachtig aanzicht!

Plan die prachtige schoonmaakbeurt

Wilt u nou ook graag weer een schone gevel en een mooi aanzicht hebben? Maak dan direct een afspraak via onze website of neem contact op voor het stellen van vragen. Wij helpen u graag persoonlijk verder naar het beste resultaat!