Steiger Bouw / verhuur

STEIGERBOUW

Dienstverlening kars staat garant voor veilig werken op hoogte. Voor alle vraagstukken op dit gebied, ook voor de moeilijk bereikbare plaatsen, worden passende oplossingen gerealiseerd. Dat gebeurt snel, vakkundig en tegen scherpe prijzen.

Steigers, ondersteuningen en stempels

Steigers, ondersteuningen en stempels zijn direct leverbaar, zowel voor kleine werken als voor grote projecten. Het gehele bouwproces, van constructief ontwerp, logistiek, montage en demontage tot de veiligheidscontrole, wordt door gekwalificeerde medewerkers uitgevoerd.

Rolsteigers, gevel steigers layher

Afhankelijk van het werk kan gekozen worden voor stalen steigers of voor aluminium. Aanvullende oplossingen, waaronder rolsteigers, gevel steigers behoren standaard tot de mogelijkheden evenals een perfecte afwerking met krimpfolie of gaasdoek.

Kars steigerbouw kenmerkt zich door flexibiliteit, kwaliteit en veiligheid. In de uitvoering van multidisciplinaire projecten wordt nauw samen gewerkt met een internationaal netwerk van lokale partners. Dienstverlening kars werkt onder meer voor (onder) aannemers, industrie, scheepsbouw, overheid, woningbouwverenigingen en eigenaren.

Deze steigers worden veelal gebruikt om complete huizen vanaf de grond af op te bouwen, tevens bij grootschalig of langdurig onderhoud is dit de ideale steiger, mede omdat de huurprijs vrij laag is.

Voor de ontheffing van de steiger is de klant zelf verantwoordelijk voor.

Bekijk hier de website van steigerbouwkars.nl