SteamPLUS reiniging

Gevelreiniging is een onderdeel van gevelrenovatie maar in sommige gevallen is het voegwerk nog goed maar de muren wel heel vies. In dat geval kun je kiezen voor hogedrukstoomreiniging.

Deze gepatenteerde techniek van SteamPLUS® combineert de unieke reinigingseigenschappen van stoom, water, zuurstof (lucht) en de effectiviteit van hogedruk. Door water onder hogedruk te "oververhitten" ontstaat stoom, vervolgens wordt er een zorgvuldig afgeregelde combinatie van stoom, water en zuurstof (lucht) onder druk op het oppervlak gespoten. Zo wordt het mogelijk om zonder gebruik van chemie/reinigingsmiddelen verbluffende reinigingsresultaten te behalen. Daarnaast, omdat het stoom/water/luchtmengsel van SteamPLUS® veel minder inslagkracht (impact) heeft dan water, is de kans op beschadigingen minimaal.

Met SteamPLUS® is het volgende allemaal mogelijk:

  • Gevels reinigen zonder het voegwerk te beschadigen
  • Graffiti verwijderen zonder gebruik van chemie en/of afbijtmiddelen
  • Kauwgum verwijderen (4 - 5x sneller dan bevriezen of stoom-/chemiemethodes)
  • Zonder beschadigingen reinigen van o.a.: oude (monumentale) gevels, kunstwerken, houten objecten etc.
  • Verwijderen van o.a. : verf, coatings, hars, lijmlagen, wegbelijning etc.
  • Desinfectie van- en geurbestrijding bij machines, speeltoestellen, sanitaire ruimten, parkeergarages etc.

Naast het feit dat hogedruk stoom heel effectief is, is het daarnaast ook nog heel milieuvriendelijk & maatschappelijk verantwoord. De SteamPLUS® bespaart tot wel 35% brandstof, heeft tot 60% waterbesparing, een zeer lage CO2 emissie en er zijn geen chemische reinigingsmiddelen nodig.

Wilt u weten of de SteamPLUS® reiniging ook voor uw gevels geschikt is, of heeft u een ander object dat u wilt laten reinigen? Neem dan contact op met gevelreinigingkars

Voor
Voor
Voor
Voor
Na
Na
Na
Na