Particulieren


Een gevel is na een tijdje niet meer zo schoon, dit is nu eenmaal niet te voorkomen. Er komt vuil, mensen hebben nog wel eens de neiging om kauwgom er op te plakken en na paar jaar is ook de kleur van de gevel helemaal donker geworden. Het is echter vandaag de dag mogelijk om de gevel weer helemaal in de oude staat te herstellen, dit kan door middel van een goede gevelreiniging. Door middel van deze reiniging is al het vuil zo weggehaald. Wij zijn er voor u om hier mee te helpen, we zijn er voor alle werkzaamheden voor de schoonmaak van de gevel.

Bij ons weet u zeker dat de gevel er mooier uit zal komen te zien dan voorheen. Tijdens het schoonmaken maken we gebruik van de beste apparaat. Het mooie van onze apparaten is dat ze vele malen krachtiger zijn dan anderen, door te krachtige en warme hogedruk spuit is een oppervlak van uw woning weer snel schoongemaakt. Hierdoor is het stukken eenvoudiger om vuil van het pand te halen. Denk bijvoorbeeld aan kauwgom die maar op de muur blijft zitten, deze kunnen wij ook voor u weghalen door deze reiniging. Er zal helemaal niets te zien zijn als we eenmaal klaar zijn. Dit kan alleen gedaan worden door hoogwaardige apparatuur en schoonmaakmiddelen, vandaar dat u bij ons als particulier zijnde als beste geholpen zal worden. Stel gerust vragen als u deze heeft of kijk op uw gemak even een beetje rond op de site!

Bent u geïnteresseerd in één van de diensten van DienstverleningKars? Neem dan contact op met ons. Wij gaan vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden bij u. 020 21 01 223