Gevelreinigingkars

Gevelreinigingkars is de expert op al uw werkzaamheden. Voor bedrijfspanden, particuliere woningen en monumentale panden. Gevelreinigingkars reinigt uw pand woning monumenten op een milieuvriendelijke en duurzame manier dankzij de nieuwe Steam-plus techniek. Wij hebben niet veel water en geen chemicaliën nodig om uw gevel schoon te krijgen van elke soort vervuiling.

Hoe werkt SteamPlus ?

Door water onder hoge druk te "oververhitten" ontstaat stoom met een temperatuur van +/- 150 °C bij de spuitnozzle.

De combinatie van stoom, water en zuurstof (lucht) wordt met een regelbare werkdruk (tot 200 bar) op het oppervlak gespoten. De SteamPlus functie wordt geactiveerd met een drukknop op het bedieningspaneel.

Wat kan SteamPlus ?

 • Kauwgom verwijderen, minimaal 5x sneller dan andere methoden ( 1800-2400 stuks per uur)
 • Reinigen zonder beschadigingen van o.a.: (monumentale) gevels, kunstwerken,
  houten objecten, bestrating, etc.
 • Verwijderen van: atmosferische vervuiling, verf, coatings, hars, lijmlagen, wegbelijning etc.
 • Desinfectie van- en geurbestrijding bij machines, speeltoestellen, sanitaire ruimten, parkeergarages etc.
 • Graffiti en verflagen verwijderen zonder gebruik van chemie en/of afbijtmiddelen 

Met WeedPLUS word door middel van oververhitting van het onkruidplantje zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en op 100% milieuvriendelijke wijze onkruid bestreden.

Door de WeedPLUS techniek op een hogedruktrailer te installeren is het mogelijk om ook met een hogedruktrailer onkruid te bestrijden.

 • WeedPLUS® onkruid bestrijden zonder bestrijdingsmiddel.
 • WeedPLUS® slechts 4 behandelingen per jaar nodig.
 • WeedPLUS® maakt een hogedruktrailer en -unit nog multifunctioneler.
 • WeedPLUS® voldoet aan nieuwe onkruidbestrijding wetgeving.

Onkruid bestrijden met WeedPLUS® is overal mogelijk. Met de diverse sproeiers is het mogelijk om uiterst selectief te werken zonder nevenschade. Omdat de werksnelheid tot 25% hoger ligt dan bij andere alternatieve onkruidbestrijdingsmethoden en omdat tot 60% minder behandelingen nodig zijn (zie onderzoek universiteit van Kopenhagen) is WeedPLUS® ook economisch gezien het beste alternatief.


Door WeedPLUS® in een Meclean Hogedruktrailer of -unit te installeren kunt naast hogedruk reinigingswerkzaamheden ook heetwater onkruidbestrijden.

Waarom is het heetwater onkruid bestrijden juist nu interessant? 

Vanaf 1 januari 2016 is het in de hele EU verboden om bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Dit verbod geldt niet alleen voor gemeenten, provinciale diensten, rijkswaterstaat, hoveniers, groen-aanemers, etc. maar ook voor elk ander bedrijf zoals een kantoor of supermarkt met een parkeerterrein.

Hoe gebruiken wij WeedPLUS?

WeedPLUS® is een heetwater onkruidbestrijdings techniek die optioneel kan worden ingebouwd in een hogedruktrailer, Trailerpack of Trailerjet en word geactiveerd met een drukknop met bedieningspaneel. Met WeedPLUS® wordt door middel van oververhitting van het onkruidplantje zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen, op een 100% milieuvriendelijke wijze onkruid bestreden.


Al onze  vakmannen hebben een vakman certificaat en zijn dus gespecialiseerd in al u klussen.


Kwaliteit vakman


Milieuvriendelijke methodes!


Gepatenteerde kokend heetwater techniek!


Keurmerk vast en zeker


Onderhoud garantie!


De scherpste prijzen!


10 jaar garantie op gevel en dak

Gevelreinigingkars  meclean trailerjet

wat kan gevelreinigingkars met deze trailerjet?

Een TRAILERJET is geschikt voor professionele (industriële) reinigingswerkzaamheden op locatie zoals o.a. gevelreinigen, graffiti verwijderen, oppervlaktereiniging, dakreiniging en coating verwijderen (SteamPLUS), kauwgom verwijderen (steamPLUS), Onkruidbestrijding (WeedPLUS), etc.  Lees meer klik hier 

Meer weten over het werk van Gevelreinigingkars ? klik dan hier Contact