Vader en zoon eigenaren van DienstverleningKars
Vader en zoon eigenaren van DienstverleningKars
Een van onze hoogwerkers
Een van onze hoogwerkers
Een van onze reinigings units
Een van onze reinigings units
Een van onze torbo straalmachine
Een van onze torbo straalmachine

Werkwijze 

Opmeten en een passende offerte

Als u ons contactformulier heeft ingevuld, komen we eerst ter plaatse uw pand of woning  bekijken en opmeten. Zo kunnen we u een passende offerte kunnen aanbieden met de beste reinigingstechniek voor uw gevelmateriaal en type vervuiling.

Reinigen en netjes achterlaten

In overleg plannen we de gevelreiniging in en voeren deze met onze medewerkers uit. Natuurlijk zorgen we zelf voor de benodigde middelen en materialen, en ruimen we na de reiniging alles op.

Uw pand/woning weer als nieuw

Na reiniging brengen we nog een beschermlaag aan op de gevel; impregneren/hydrofoberen. Uw pand/huis straalt weer voor vele jaar als nieuw, voor een prachtige uitstraling.

ONZE WERKWIJZE

Bij gevelreiniging gaan we niet direct aan de slag, maar willen we eerst een aantal zaken onderzoeken en dit met u bespreken. We inspecteren en controleren de gevel en bekijken de vervuiling en luisteren naar uw wensen. Op basis hiervan schatten we in welke gevelreinigingstechniek volgens ons het meest geschikt is. Sommige technieken kunnen vervelende gevolgen hebben, zoals afbrokkelen en afzanding. Daarom bespreken we graag samen met u de voordelen en de nadelen.

TECHNIEKEN VOOR GEVELREINIGING

Sommige verschillende technieken op het gebied van gevelreiniging kunnen risico's met zich meebrengen. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd hoe we deze tot een absoluut klein minimum kunnen beperken. Om uw buitenmuren weer mooi schoon te krijgen, gebruiken we een van de volgende technieken:

  • SteamPlus: Door water onder hogedruk te oververhitten ontstaat stoom met een temperatuur van 200°C in de brander en 150°C aan de spuitnozzle. Met deze methode gebruik je alleen water en geen chemicaliën.
  • Zandstralen: we stralen dan een een klein laagje af van de stenen, waardoor een onvervuilde laag naar boven komt. U ziet de oorspronkelijke kleur weer dankzij deze vorm van gevelreiniging.  ( Niet geadviseerd omdat het glazuur van de stenen word gehaald en u meer kans heeft op vocht en scheuren als de gevel niet word geïmpregneerd. )
  • Stoomreiniging: het vuil op de bakstenen verdwijnt met deze methode +- 90 grade.
  • ( Na het reinigen van uw pand, woning, anders, Adviseren wij om uw gevel te impregneren zodat u 10 jaar vocht vrij bent en uw pand, woning, anders, langer mee gaat zonder enkele problemen aan de gevel. Wij geven daarom 10 jaar garantie op de werkzaamheden met impregneer. )

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK

Wilt u weer een schone gevel voor uw huis of bedrijfspand? Neem dan contact op met GevelreinigingKars. Als we eenmaal bezig zijn met uw gevelreiniging en of gevelrenovatie, kunnen we ook uw gevel impregneren/hydrofoberen. Hierdoor kunnen we de levensduur van uw gevel verlengen en blijft alles er mooi en netjes uitzien voor langere tijd op ons impregneer middel geven wij 10 jaar garantie. Nieuwsgierig geworden? Wilt u een afspraak maken voor een inspectie en een offerte of een gratis proef demo? Vul dan het contactformulier op onze site. U kunt ons ook bellen naar: 
020 21 01 223 als u nog vragen heeft over gevelreiniging.

Gevelreinigingkars is de expert op al uw werkzaamheden. Voor bedrijfspanden, particuliere woningen en monumentale panden. Gevelreinigingkars reinigt uw pand woning monumenten op een milieuvriendelijke en duurzame manier dankzij de nieuwe Steam-plus techniek. Wij hebben niet veel water en geen chemicaliën nodig om uw gevel schoon te krijgen van elke soort vervuiling.

Historie Dienstverlening Kars

Geschiedenis

Terugblik  1962

Woning Lindengracht Amsterdam
Woning Lindengracht Amsterdam

De historie van Dienstverlening Kars ( karsbouw-amsterdam ) gaat terug tot in 1962. In dit jaar startte de vader en twee broers het familiebedrijf karsbouw-amsteram vanuit huis op. Wegens uitbreiding van de werkzaamheden werd in 1977 ook de zwager bij het bedrijf betrokken. Doordat de activiteiten verder bleven uitbreiden betrokken zij in de jaren '80 een kantoor
In verband met verdere groei in gevelreiniging en voegrenovatie branche werd dit kantoor te klein en nam het bedrijf een nieuwe naam genaamd "Gevelreinigingtechniek" in 1997.  Inmiddels was de vader met pensioen gegaan en focuste de 2 broers zich op de oprichting van www.Gevelreinigingtechniek.nl Zwager Kars regelde de bedrijfsvoering van karsbouw-amsterdam Begin 2006 zijn de twee bedrijven, karsbouw-amsterdam en Gevelreinigingtechniek. samen verder gegaan onder de nieuwe bedrijfsnaam Dienstverlening Kars Vanaf 1 januari 2007 zijn de 2 broers directeur/eigenaar.
In 2012 hebben wij ons 50-jarig bestaan gevierd samen met al onze 38 medewerkers.

Vragen ? neem contact met ons op Tel: 020 21 01 223