Monument renovatie Huizen

Monumentaal vastgoedonderhoud

Monumentaal vastgoed maakt een belangrijk deel uit van ons cultuur historisch erfgoed. Het is dan ook zaak om zorgvuldig met de instandhouding van monumentaal vastgoed om te gaan. Gevelreinigingkars voert dagelijks onderhoudsprojecten op het gebied van monumentaal vastgoedonderhoud uit. Bij de instandhouding van monumentaal vastgoed moeten de juiste keuzes gemaakt worden. Keuzes op het gebied van duurzaamheid en esthetische uitstraling van het vastgoed. Gedegen onderzoek, regelmatige inspecties en periodiek onderhoud zijn hierbij van essentieel belang. Hiervoor is kennis en kunde nodig!

Niet te missen vakmanschap

Gevelreinigingkars beschikt over deze kennis en kunde. Wij hebben meer dan 62 jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in complete renovaties en restauraties van monumentaal vastgoed. Wij werken hierbij zowel projectmatig als planmatig middels meerjaren onderhoudsplannen (MJOP) of onze methodiek van resultaat gericht samenwerken (RGS). Werken volgens Meerjaren onderhoudsplannen en de RGS methodiek geeft u inzicht in het te plannen onderhoud en de te verwachten onderhoudskosten voor nu en in de toekomst. Het kan u aanzienlijke besparingen opleveren tot wel 30%. Ons vakmanschap en oog voor duurzaamheid en esthetica zijn hierbij onontbeerlijke aspecten.

Al het onderhoud aan uw vastgoed optimaal geregeld

Wij zijn al voor vele eigenaren en beheerders van monumentaal vastgoed een deskundige partner in het totale onderhoud. Van inspectie en voorbereiding tot uitvoering en oplevering; wij verzorgen alle aspecten van het onderhoud aan uw vastgoed. Denk hierbij aan onderhoudsdisciplines oa:

  • gevelreiniging
  • Voegrenovatie
  • Schilderwerk
  • beheer dak onderhoud