Wat is het nut van anti graffiti coating?

23-08-2019

Anti graffiti coating voor een langdurig schone muur

Worden uw muren regelmatig beklad met graffiti? Dat is uiteraard een zeer vervelende situatie die u het liefst wenst te voorkomen. Een anti graffiti coating is dan zeker iets voor uw woning of pand. Deze laag zorgt er namelijk voor dat uw muren in de toekomst snel weer schoon te maken zijn nadat hier ongewenst graffiti op is aangebracht. In dit blog vertellen wij u hier graag meer over.

Wat is anti graffiti coating?

Anti graffiti coating is er in diverse vormen. Wij raden deze vorm van coating zeer aan wanneer uw woning in een omgeving ligt waar veel graffiti wordt gespoten en al diverse gevels zijn beklad. Ook indien u een monumentaal pand bezit en de gevel hiervan lastig te reinigen is, raden wij u een anti graffiti coating aan. Zo kan eventuele graffiti op een eenvoudige manier worden verwijderd, terwijl het risico op manifestatie van de gebruikte verf verminderd wordt. Wenst u uw woning of pand beter te beschermen tegen vandalen? Dan is een anti graffiti coating de oplossing voor u. Zeker indien het ook nog eens een monumentaal pand betreft.

Zijn er ook nadelen aan een anti graffiti coating?

Wellicht vraagt u uzelf af of er ook nadelen zijn verbonden aan anti graffiti coating. Maar goed nieuws, die zijn er niet! De graffiti kan zeer eenvoudig worden verwijderd, maar ook de coating zelf kan eenvoudig worden verwijderd, wat erg handig is bij restauratie van uw gevel. Ook de uitstraling van uw woning wordt niet beïnvloed door een anti graffiti coating. Deze is namelijk niet te zien. Kortom, een anti graffiti coating brengt enkel voordelen met zich mee! reiniging zonder gif ( chemicaliën )

Schakel Gevelreinigingkars in voor uw anti graffiti coating

Bij gevelreinigingkars kunnen wij snel en effectief een anti graffiti coating aanbrengen op de muren van uw woning of pand. Waarom kiezen voor ons? Wij bieden 35 jaar ervaring en kennis aan, dus een professionele coating is wat u van ons mag verwachten. Ook verwijderen wij de graffiti uiteraard voorafgaand aan het aanbrengen van de coating. Ons bedrijf is VCA gecertificeerd en werkt volgens de laatste veiligheidsnormen. Uw wensen staan bij ons centraal en wij hanteren een persoonlijke, transparante aanpak. Wilt u ook weten of het mogelijk is een anti graffiti coating op uw muren aan te brengen? Neem dan contact op met onze adviseur en laat ons langskomen voor een inspectie van uw muren. Wenst u meer informatie omtrent hoe wij te werk gaan? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. Offerte

Bron: Gevelreinigingkars