Gevelreiniging Vinkeveen

04-09-2019

Gevelreiniging

Het woonhuis in Vinkeveen is opgebouwd uit witte stenen. Helaas hebben deze stenen veel last van zichtbare vervuilingen. Gelukkig hebben de bewoners optijd aan de bel getrokken zodat grotere kosten uitbleven. Zorg dat u de gevels van u woning optijd reinigt. Dit voorkomt dat het voegwerk vervangen hoeft te worden. Wij reinigen namelijk met gepaste druk en met heet water. De tempraturen kunnen oplopen tot 150 graden heet water. (steamplus reinigen) De druk van het water zullen wij afstellen op de ondergronden. (metselwerk en voegwerk) D.m.v. deze methode om te reinigen branden we de gevels schoon van algen en mossen en lichte atmosferische vervuilingen. Als het huidige voegwerk nog van goede kwaliteiten zijn zal het huidige voegwerk niet beschadigen.

Reparatie voegen

Nadat de gevels zijn gereinigd zullen wij de betreffende geveldelen toch controleren of slecht voegwerk, mocht het voegwerk beschadigd zijn dan zullen wij dit herstellen in de originele staat. Het beschadigde voegwerk wordt verwijderd, stofvrij gemaakt om vervolgens te worden afgevoegd in bestaande voegkleur van het woonhuis.

Gevel impregneren

Als het metselwerk en voegwerk uit uitgehard en opgedroogd kunnen wij starten met het impregneren van de betreffende gevels. Het impregneer product wordt aangebracht d.m.v. lagedruk pomp in een nevelsysteem of een vloeisysteem. De gehele gevel wordt goed verzadigd met gevel impregneer. Naderhand worden alle ramen bewassen / gelapt en het houtwerk wordt door ons afgenomen.

Garantie

Wij geven een garantie van 10 jaar op de waterafstootbaarheid van het impregneer product.

Bron: Gevelreinigingkars