Graffiti verwijderen Rotterdam

Graffiti laten verwijderen door professionals in Rotterdam

Sommige mensen zullen beweren dat graffiti er nu eenmaal bij hoort wanneer u in een grote stad als Rotterdam woont. Toch zal u niet blij worden wanneer u ontdekt dat er graffiti is aangebracht op uw woning of commerciële pand in Rotterdam. Dat begrijpen wij. Daarom bieden wij u graag onze dienst graffiti verwijderen in Rotterdam aan. Dit doen wij door heel Rotterdam. Dus of u nu op zoek bent naar een vakman om graffiti te verwijderen in Rotterdam Centrum, Groot-IJsselmonde of Ommoord: voor graffiti verwijderen in Rotterdam moet u bij ons zijn.

Hoe werkt graffiti verwijderen in Rotterdam?

Als u graffiti heeft ontdekt op uw woning of commerciële pand in Rotterdam, en u bent van de eerste schrik bekomen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Hoe langer de graffiti namelijk blijft zitten, hoe dieper het in de muren trekt en hoe lastiger het is om compleet te verwijderen. Vervolgens komen onze vakmannen bij u langs om de situatie in te schatten. Ieder graffiti probleem is immers weer anders. Als er een plan van aanpak is gemaakt, komen wij de graffiti snel en effectief verwijderen dankzij onze moderne Steamplus apparatuur. Zeg vaarwel tegen die lelijke graffiti!

Anti graffiti coating in Rotterdam

Men zegt dat voorkomen beter is dan genezen. En dat geldt zeker ook voor onze anti graffiti coating in Rotterdam. Hoe dit werkt? Onze getrainde vakmannen brengen een laag doorzichtige verf aan op de muren van uw pand. Zodra deze laag opdroogt en hard wordt, treedt het anti graffiti effect in werking. Mocht er daarna graffiti op de muur worden gespoten, dan zal het stukken makkelijker zijn om dit te verwijderen. Wel zo prettig! Kies er dus voor om goed voorbereid te zijn en ga vandaag nog voor onze innovatieve anti graffiti coating in Rotterdam!

Anti graffiti coating

Net uw muur, huis of winkel graffiti-vrij gemaakt? Het zou zonde zijn als dit binnenkort weer vervuild is. Daarom bieden wij na het verwijderen van de graffiti aan om de gevel te beschermen tegen graffitispuiters. Dit doen we door middel van een anti-graffiti coating. Dit is een speciale coating die een beschermlaag aanbrengt op uw muur en ervoor zorgt dat de graffiti niet in de bakstenen trekt. De graffiti kan vervolgens makkelijk verwijderd worden met een borstel en warm water.

Verf verwijderen

Gevelverf verwijderen vraagt om een professionele aanpak. Wij werken met geavanceerde machines en indien nodig met oplosmiddelvrije reinigers om het milieu niet te belasten. Dit voldoet aan de eisen van de ARBO wetgeving, en aan de huidige milieu-eisen.

Onze werkwijze is als volgt:
Als een opdrachtgever ons vraagt gevelverf te verwijderen, zal eerst een proefvlak opgezet worden. Immers men weet niet hoe dik en hoeveel lagen verf er op de gevel zit. Tevens willen we weten wat er achter de verflaag zit en of het om een zachte natuursteen of een iets hardere baksteen gaat. Al deze factoren samen vragen om kennis en vakmanschap, want men wil toch niet dat het gevelverf wel is verdwenen, maar de geveloppervlak ook totaal is aangetast. Door de jarenlange ervaring in deze vorm van reiniging is uw probleem, bij ons in vertrouwde handen.

Wanneer u ons inschakelt om graffiti of verf te laten verwijderen zullen wij altijd eerst kijken hoe we het probleem het beste kunnen aanpakken. We gebruiken voor het schoonmaken altijd de apparatuur van Meclean Steam Plus. Deze apparatuur maakt het mogelijk om in een korte tijd een groot oppervlak te voorzien van een schoonmaakbeurt. De apparatuur werkt door middel van verhit water in een hogedrukspuit. De hitte en de krachtige straal zorgt voor een combinatie die geweldige resultaten geeft. U hoeft dus echt niet meer bang te zijn voor vuil op de gevel. Wanneer wij er met de hogedrukspuit overheen zijn gegaan zal er niets meer te bekennen zijn, ook de overgebleven verf zal geheel verwijderd zijn van de gevel of van de muur. Zo kunt u weer genieten van een prachtig aanzicht!

Plan die prachtige schoonmaakbeurt

Wilt u nou ook graag weer een schone gevel en een mooi aanzicht hebben? Maak dan direct een afspraak via onze website of neem contact op voor het stellen van vragen. Wij helpen u graag persoonlijk verder naar het beste resultaat!