Graffiti verwijderen Den haag

Graffiti verwijderen van uw muren in Den Haag

Heeft u graffiti aangetroffen op uw woning of commerciële pand in Den Haag, dan wilt u nu natuurlijk maar één ding: zo snel mogelijk die graffiti verwijderen in Den Haag. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verwijderen graffiti door de hele stad. Dus of u nu op zoek bent naar de dienst graffiti verwijderen in de Schildersbuurt, Leyenburg of Houtwijk: voor graffiti verwijderen in Den Haag moet u bij ons zijn. Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt. Hoe langer u immers wacht, hoe dieper de graffiti in de muur zal trekken en hoe moeilijker het wordt om de graffiti te verwijderen.

Waarom kiezen voor graffiti verwijderen in Den Haag?

Graffiti laten verwijderen in Den Haag, is dat nou wel echt nodig? Daar kunnen we kort over zijn: ja. Graffiti op de muren van uw woning zal het woonplezier van u en uw gezinsleden immers flink verpesten. En dat is zonde! Gaat het om uw commerciële pand in Den Haag? Dan is graffiti verwijderen al helemaal belangrijk. Graffiti op de muren van uw winkel, kantoorpand of showroom ziet er immers niet professioneel uit en kan zelfs betalende klanten wegjagen. Kies dus vandaag nog voor graffiti verwijderen in Den Haag.

Anti graffiti coating in Den Haag

Helaas is het niet te voorkomen dat iemand op een dag graffiti op uw eigendom aanbrengt. Maar u kunt zich hier wel optimaal op voorbereiden, zodat de uiteindelijke schade minder erg is. Dit kunt u doen met onze revolutionaire anti graffiti coating in Den Haag. Onze vakmannen brengen hierbij een laag doorzichtige verf aan op uw muur. U hoopt natuurlijk dat het niet gebeurt, maar mocht er in de toekomst graffiti op die muur worden aangebracht, dan zorgt de anti graffiti coating ervoor dat de graffiti ontzettend eenvoudig te verwijderen is. Als dat niet voor een gerust gevoel zorgt?

Anti graffiti coating

Net uw muur, huis of winkel graffiti-vrij gemaakt? Het zou zonde zijn als dit binnenkort weer vervuild is. Daarom bieden wij na het verwijderen van de graffiti aan om de gevel te beschermen tegen graffitispuiters. Dit doen we door middel van een anti-graffiti coating. Dit is een speciale coating die een beschermlaag aanbrengt op uw muur en ervoor zorgt dat de graffiti niet in de bakstenen trekt. De graffiti kan vervolgens makkelijk verwijderd worden met een borstel en warm water.

Verf verwijderen

Gevelverf verwijderen vraagt om een professionele aanpak. Wij werken met geavanceerde machines en indien nodig met oplosmiddelvrije reinigers om het milieu niet te belasten. Dit voldoet aan de eisen van de ARBO wetgeving, en aan de huidige milieu-eisen.

Onze werkwijze is als volgt:
Als een opdrachtgever ons vraagt gevelverf te verwijderen, zal eerst een proefvlak opgezet worden. Immers men weet niet hoe dik en hoeveel lagen verf er op de gevel zit. Tevens willen we weten wat er achter de verflaag zit en of het om een zachte natuursteen of een iets hardere baksteen gaat. Al deze factoren samen vragen om kennis en vakmanschap, want men wil toch niet dat het gevelverf wel is verdwenen, maar de geveloppervlak ook totaal is aangetast. Door de jarenlange ervaring in deze vorm van reiniging is uw probleem, bij ons in vertrouwde handen.

Wanneer u ons inschakelt om graffiti of verf te laten verwijderen zullen wij altijd eerst kijken hoe we het probleem het beste kunnen aanpakken. We gebruiken voor het schoonmaken altijd de apparatuur van Meclean Steam Plus. Deze apparatuur maakt het mogelijk om in een korte tijd een groot oppervlak te voorzien van een schoonmaakbeurt. De apparatuur werkt door middel van verhit water in een hogedrukspuit. De hitte en de krachtige straal zorgt voor een combinatie die geweldige resultaten geeft. U hoeft dus echt niet meer bang te zijn voor vuil op de gevel. Wanneer wij er met de hogedrukspuit overheen zijn gegaan zal er niets meer te bekennen zijn, ook de overgebleven verf zal geheel verwijderd zijn van de gevel of van de muur. Zo kunt u weer genieten van een prachtig aanzicht!

Plan die prachtige schoonmaakbeurt

Wilt u nou ook graag weer een schone gevel en een mooi aanzicht hebben? Maak dan direct een afspraak via onze website of neem contact op voor het stellen van vragen. Wij helpen u graag persoonlijk verder naar het beste resultaat!