Graffiti verwijderen Castricum

GRAFFITI VERWIJDEREN castricum

SUCCESVOL GRAFFITI VERWIJDEREN VEREIST KENNIS, VAKMANSCHAP EN GOEDE GRAFFITI VERWIJDERAARS.

✅ EFFECTIEVE GRAFFITI ✅ VERWIJDERAARSMILIEUVRIENDELIJKE ✅ ANTI-GRAFFITIOMGEVING IN STAND HOUDEN

Welke soorten graffiti kennen we?

Graffiti wordt meestal aangebracht met behulp van spuitbussen en stiften met verschillende kleuren verf. We kennen vele soorten graffiti zoals permanente marker, spuitbusverven, verf, 2-componenten verven, tectyl en bitumen en onzichtbare inkt.

We kennen ook verschillende soorten graffiti kunsten variërend van tags tot pieces. Wholecare is een vorm van graffiti welke vaak voorkomt. Hierbij wordt namelijk graffiti aangebracht op voertuigen zoals trams, bussen, metro's en treinen.

Graffiti op verschillende ondergronden castricum

Graffiti vindt je bijna overal op. Alle ondergronden vragen om een andere reinigingsmethode of reinigingsproduct. We behandelen onderstaand enkele voorbeelden van ondergronden welke vaak beklad worden met graffiti, stiften of inkt. Onderstaand geven we enkele veelvoorkomende ondergronden én hoe graffiti verwijderd kan worden van een anti-graffiti coating.

Graffiti verwijderen van metselwerk castricum
Metselwerk of baksteen is een veelvoorkomend doelwit voor graffiti. Om graffiti te verwijderen van metselwerk hebben wij de SteamPlus. Deze verwijderd graffiti, stift, viltstift en verf van metselwerk in combinatie met hoge druk en heet water (150) graden.

Graffiti verwijderen van kunststoffen castricum
Oppervlak van kunststof zijn gevoelige ondergronden en daarvoor hebben we een milde graffiti verwijderaar ontwikkeld zodat de ondergrond niet wordt aangetast. GRAFFITIREMOVER (EXTRA) LITE.

Graffiti verwijderen van glas castricum
Over het algemeen komt graffiti weinig voor op glas. Vaak gaat het om glas van bijvoorbeeld bushokjes. Ook voor glas hebben wij een graffiti coating.

Graffiti verwijderen van anti-graffiti coating castricum
Door het oppervlak te behandelen met een anti-graffiti coating, bescherm je de ondergrond tegen graffiti. Hierdoor kan graffiti niet intrekken in de ondergrond. Wanneer een ondergrond beklad is welke behandeld is met een anti-graffiti coating, is het eenvoudig om de graffiti te verwijderen. Vaak is water al genoeg. Wanneer de ondergrond behandeld is met een semi-permanente ondergrond, dient de coating opnieuw aangebracht te worden. Een permanente anti-graffiti coating kan vele malen gereinigd worden zonder de laag aan te tasten.

Anti graffiti coating castricum

Net uw muur, huis of winkel graffiti-vrij gemaakt? Het zou zonde zijn als dit binnenkort weer vervuild is. Daarom bieden wij na het verwijderen van de graffiti aan om de gevel te beschermen tegen graffitispuiters. Dit doen we door middel van een anti-graffiti coating. Dit is een speciale coating die een beschermlaag aanbrengt op uw muur en ervoor zorgt dat de graffiti niet in de bakstenen trekt. De graffiti kan vervolgens makkelijk verwijderd worden met een borstel en warm water.

Verf verwijderen castricum

Gevelverf verwijderen vraagt om een professionele aanpak. Wij werken met geavanceerde machines en indien nodig met oplosmiddelvrije reinigers om het milieu niet te belasten. Dit voldoet aan de eisen van de ARBO wetgeving, en aan de huidige milieu-eisen.

Onze werkwijze is als volgt:
Als een opdrachtgever ons vraagt gevelverf te verwijderen, zal eerst een proefvlak opgezet worden. Immers men weet niet hoe dik en hoeveel lagen verf er op de gevel zit. Tevens willen we weten wat er achter de verflaag zit en of het om een zachte natuursteen of een iets hardere baksteen gaat. Al deze factoren samen vragen om kennis en vakmanschap, want men wil toch niet dat het gevelverf wel is verdwenen, maar de geveloppervlak ook totaal is aangetast. Door de jarenlange ervaring in deze vorm van reiniging is uw probleem, bij ons in vertrouwde handen.

Wanneer u ons inschakelt om graffiti of verf te laten verwijderen zullen wij altijd eerst kijken hoe we het probleem het beste kunnen aanpakken. We gebruiken voor het schoonmaken altijd de apparatuur van Meclean Steam Plus. Deze apparatuur maakt het mogelijk om in een korte tijd een groot oppervlak te voorzien van een schoonmaakbeurt. De apparatuur werkt door middel van verhit water in een hogedrukspuit. De hitte en de krachtige straal zorgt voor een combinatie die geweldige resultaten geeft. U hoeft dus echt niet meer bang te zijn voor vuil op de gevel. Wanneer wij er met de hogedrukspuit overheen zijn gegaan zal er niets meer te bekennen zijn, ook de overgebleven verf zal geheel verwijderd zijn van de gevel of van de muur. Zo kunt u weer genieten van een prachtig aanzicht!

Plan die prachtige schoonmaakbeurt

Wilt u nou ook graag weer een schone gevel en een mooi aanzicht hebben? Maak dan direct een afspraak via onze website of neem contact op voor het stellen van vragen. Wij helpen u graag persoonlijk verder naar het beste resultaat!