Graffiti verwijderen Badhoevedorp

Graffiti verwijderen Badhoevedorp

Graffiti verwijderen in Badhoevedorp: het is het eerste waar u aan denkt zodra u irritante graffiti aantreft op de muren van uw woning of commerciële pand in Badhoevedorp. Graffiti is een vorm van vandalisme en kan uw woonplezier aardig bederven. Helaas is het zelf verwijderen van graffiti bijna onbegonnen werk. Neem daarom contact op met ons, zodat wij voor u die graffiti kunnen verwijderen in Badhoevedorp. Wacht hier niet te lang mee, want hoe langer de graffiti op de muur zit, hoe dieper hij in de stenen trekt en hoe moeilijker het is om de graffiti te verwijderen.

De beste keuze voor graffiti verwijderen in Badhoevedorp

Als u graffiti wilt laten verwijderen in Badhoevedorp, wilt u natuurlijk dat dit snel en goed gebeurd. Dan bent u bij ons aan het juist adres. Wij verwijderen graffiti op alle locaties in Badhoevedorp. Of het nu gaat om een pand in Bouwlust, Noordoost of Centrum: voor graffiti verwijderen in Badhoevedorp moet u bij ons zijn! Wij maken namelijk gebruik van de zeer efficiënte hogedrukreiniging van Meclean Steamplus. Daarmee kunnen we er zelfs voor zorgen dat er na afloop van het verwijderen van de graffiti geen eens een verkleuring meer achterblijft. Het zal dus net zijn alsof de graffiti nooit op de muren heeft gezeten.

Anti graffiti coating Badhoevedorp

Wat is er nog beter dan graffiti verwijderen in Badhoevedorp? Precies, ervoor zorgen dat de graffiti nooit een kans krijgt. Dit bereikt u met onze effectieve anti graffiti coating. Wij brengen een laag van deze coating aan op uw muur in Badhoevedorp. Mocht het daarna onverhoopt nog een keer voorkomen dat er graffiti op uw muur wordt geplaatst, dan zal de graffiti dit keer niet in uw muur trekken. Om die reden is het een stuk makkelijker en sneller te verwijderen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op zodat wij u kunnen helpen aan anti graffiti coating in Badhoevedorp.

Anti graffiti coating

Net uw muur, huis of winkel graffiti-vrij gemaakt? Het zou zonde zijn als dit binnenkort weer vervuild is. Daarom bieden wij na het verwijderen van de graffiti aan om de gevel te beschermen tegen graffitispuiters. Dit doen we door middel van een anti-graffiti coating. Dit is een speciale coating die een beschermlaag aanbrengt op uw muur en ervoor zorgt dat de graffiti niet in de bakstenen trekt. De graffiti kan vervolgens makkelijk verwijderd worden met een borstel en warm water.

Verf verwijderen

Gevelverf verwijderen vraagt om een professionele aanpak. Wij werken met geavanceerde machines en indien nodig met oplosmiddelvrije reinigers om het milieu niet te belasten. Dit voldoet aan de eisen van de ARBO wetgeving, en aan de huidige milieu-eisen.

Onze werkwijze is als volgt:
Als een opdrachtgever ons vraagt gevelverf te verwijderen, zal eerst een proefvlak opgezet worden. Immers men weet niet hoe dik en hoeveel lagen verf er op de gevel zit. Tevens willen we weten wat er achter de verflaag zit en of het om een zachte natuursteen of een iets hardere baksteen gaat. Al deze factoren samen vragen om kennis en vakmanschap, want men wil toch niet dat het gevelverf wel is verdwenen, maar de geveloppervlak ook totaal is aangetast. Door de jarenlange ervaring in deze vorm van reiniging is uw probleem, bij ons in vertrouwde handen.

Wanneer u ons inschakelt om graffiti of verf te laten verwijderen zullen wij altijd eerst kijken hoe we het probleem het beste kunnen aanpakken. We gebruiken voor het schoonmaken altijd de apparatuur van Meclean Steam Plus. Deze apparatuur maakt het mogelijk om in een korte tijd een groot oppervlak te voorzien van een schoonmaakbeurt. De apparatuur werkt door middel van verhit water in een hogedrukspuit. De hitte en de krachtige straal zorgt voor een combinatie die geweldige resultaten geeft. U hoeft dus echt niet meer bang te zijn voor vuil op de gevel. Wanneer wij er met de hogedrukspuit overheen zijn gegaan zal er niets meer te bekennen zijn, ook de overgebleven verf zal geheel verwijderd zijn van de gevel of van de muur. Zo kunt u weer genieten van een prachtig aanzicht!

Plan die prachtige schoonmaakbeurt

Wilt u nou ook graag weer een schone gevel en een mooi aanzicht hebben? Maak dan direct een afspraak via onze website of neem contact op voor het stellen van vragen. Wij helpen u graag persoonlijk verder naar het beste resultaat!