Graffiti verwijderen Alkmaar

Graffiti laten verwijderen in Alkmaar door onze proffesionals

U hecht veel waarde aan uw woning of commerciële pand in Alkmaar. Logisch, want Alkmaar is een fijne plek om te wonen en werken. Het is dan ook bijzonder irritant wanneer u er achter komt dat er graffiti op uw muur is gespoten. Gelukkig kunnen wij voor u snel graffiti verwijderen in Alkmaar. Hoe sneller u iets aan de graffiti laat doen, hoe beter. Graffiti trekt namelijk met de tijd steeds dieper in de poreuze bakstenen en wordt daardoor steeds lastiger te verwijderen. Wilt u graffiti laten verwijderen in Alkmaar? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Waarom kiezen voor graffiti verwijderen in Alkmaar

Graffiti op de muren van uw woning in Alkmaar: daar wordt u natuurlijk niet bepaald blij van. En uw gezinsleden en buren ook niet. Het kan ook zijn dat u de graffiti heeft aangetroffen op uw winkelpand, kantoorgebouw of showroom. In dat geval is het helemaal raadzaam om de graffiti snel door ons te laten verwijderen. Graffiti ziet er namelijk niet bepaald professioneel uit en kan zelfs betalende klanten wegjagen. Voorkom dit en kies vandaag nog voor graffiti verwijderen in Alkmaar!

Dé vakman voor graffiti verwijderen in Alkmaar

Als u op zoek bent naar een vakkundig professional om graffiti te verwijderen in Alkmaar, zoek dan niet verder! Wij helpen u er graag mee. Dat doen wij op iedere locatie in Alkmaar. Dus of u nu graffiti wilt laten verwijderen in 't Rak, De Hoef of De Horn: voor graffiti verwijderen in Alkmaar moet u bij ons zijn. We komen eerst vrijblijvend bij u langs om in te schatten hoe erg de muur er aan toe is. Vervolgens verwijderen wij snel en netjes de graffiti van uw muur met onze geavanceerde Meclean Steam Plus apparatuur. Na afloop zal het net lijken alsof de graffiti nooit op uw muur heeft gezeten.

Anti graffiti coating

Net uw muur, huis of winkel graffiti-vrij gemaakt? Het zou zonde zijn als dit binnenkort weer vervuild is. Daarom bieden wij na het verwijderen van de graffiti aan om de gevel te beschermen tegen graffitispuiters. Dit doen we door middel van een anti-graffiti coating. Dit is een speciale coating die een beschermlaag aanbrengt op uw muur en ervoor zorgt dat de graffiti niet in de bakstenen trekt. De graffiti kan vervolgens makkelijk verwijderd worden met een borstel en warm water.

Verf verwijderen

Gevelverf verwijderen vraagt om een professionele aanpak. Wij werken met geavanceerde machines en indien nodig met oplosmiddelvrije reinigers om het milieu niet te belasten. Dit voldoet aan de eisen van de ARBO wetgeving, en aan de huidige milieu-eisen.

Onze werkwijze is als volgt:
Als een opdrachtgever ons vraagt gevelverf te verwijderen, zal eerst een proefvlak opgezet worden. Immers men weet niet hoe dik en hoeveel lagen verf er op de gevel zit. Tevens willen we weten wat er achter de verflaag zit en of het om een zachte natuursteen of een iets hardere baksteen gaat. Al deze factoren samen vragen om kennis en vakmanschap, want men wil toch niet dat het gevelverf wel is verdwenen, maar de geveloppervlak ook totaal is aangetast. Door de jarenlange ervaring in deze vorm van reiniging is uw probleem, bij ons in vertrouwde handen.

Wanneer u ons inschakelt om graffiti of verf te laten verwijderen zullen wij altijd eerst kijken hoe we het probleem het beste kunnen aanpakken. We gebruiken voor het schoonmaken altijd de apparatuur van Meclean Steam Plus. Deze apparatuur maakt het mogelijk om in een korte tijd een groot oppervlak te voorzien van een schoonmaakbeurt. De apparatuur werkt door middel van verhit water in een hogedrukspuit. De hitte en de krachtige straal zorgt voor een combinatie die geweldige resultaten geeft. U hoeft dus echt niet meer bang te zijn voor vuil op de gevel. Wanneer wij er met de hogedrukspuit overheen zijn gegaan zal er niets meer te bekennen zijn, ook de overgebleven verf zal geheel verwijderd zijn van de gevel of van de muur. Zo kunt u weer genieten van een prachtig aanzicht!