Gevelreiniging Wormerveer

Gevelreiniging Wormerveer

Gevelreinigingkars is de expert op al uw werkzaamheden. Voor bedrijfspanden, particuliere woningen en monumentale panden. Gevelreinigingkars reinigt uw pand woning monumenten op een milieuvriendelijke en duurzame manier dankzij de nieuwe Steam-plus techniek. Wij hebben niet veel water en geen chemicaliën nodig om uw gevel schoon te krijgen van elke soort vervuiling.

Heeft u aanslag op de gevel van uw woning of is het aangetast met hardnekkig vuil? Dan staan onze gevelreinigers van Wormerveer direct voor u klaar! Wij zijn een bekend bedrijf die al 10 jaar bij u in de regio alle gevels reinigt. De gevelreinigers van Wormerveer zijn al jaren bekend om hun vakmanschaap en ze zijn al 10 jaar de beste gevelreinigers in Amsterdam en omgeving.
De gevelreinigers van Wormerveer zijn op het gebied van reinigen en stralen de beste specialisten. Als u wilt dat u gevel gereinigd wordt, dan kijken wij eerst hoe oud de bakstenen van uw woning zijn en hoe oud het voegwerk is. Aan de hand hiervan wordt er een advies gegeven over welke methode het beste toegepast kan worden. Dit zodat u gevel geen schade krijgt.

Wij beschikken over de volgende methodes:

Stoomreiniging met STEAMPLUS

Dit wordt gedaan bij gevels die licht zijn vervuild, zoals klimop en mos. Hierbij wordt het water van het stoomreinigingsapparaat verwarmd tot 150 graden en op de gevel gespoten.

De gevelreinigers van Wormerveer passen de juiste methode toe, zodat het voegwerk van uw woning niet los gaat zitten en dat de bakstenen niet verslijten. De bakstenen van een woning of bedrijfspand zijn moeilijk te vervangen, maar door het gebruik van het juiste apparatuur en reinigingsmiddelen waar onze gevelreinigers van Wormerveer over beschikken hoeft u zich daar helemaal geen zorgen voor te maken. De gevelreinigers van Wormerveer zorgen dat de uitstraling van uw woning of bedrijfspand verbeterd wordt en draagt deze onderhoud ook bij aan de levensduur van uw pand.
U kunt op onze site meer informatie lezen over hoe de gevelreinigers van Wormerveer te werk gaan en de methodes die wij toepassen.
Heeft u interesse en wilt u meer informatie over de prijzen? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen op onze site of telefonisch contact opnemen met de gevelreinigers van Wormerveer. Wij sturen u dan een offerte op maat en dan is het aan u of u met de gevelreinigers van Wormerveer zaken wilt doen 0684150351 / 0623722372

Groene aanslag verwijderen

Wilt u dat wij uw woning reinigen van groene aanslag, geen probleem. Met onze nieuwe hogedruk trailer reinigen wij zonder moeite de gevel weer schoon. Contact