Gevelreiniging Heiloo

Gevelreiniging Heiloo
Kies voor gevelreiniging in Heiloo als u ook wilt dat uw buitenmuren er weer uitzien als nieuw! Heiloo is een bijzonder fijne plek om te wonen en te werken. Maar dat hoeven we u vast niet te vertellen. Helaas wordt ook in een mooie plaats als Heiloo uw gevel na verloop van tijd nu eenmaal vies. De oorspronkelijke kleur van uw gevel zal langzaamaan steeds minder goed zichtbaar worden door al het vuil dat zich opstapelt. Zonde! Neem contact met ons op voor goede kwaliteit gevelreiniging in Heiloo0684150351 / 0623722372. Dat doen wij op iedere locatie in Heiloo: Oud West, Plan Oost, de Akkerbuurt of welke andere wijk in Heiloo u maar wilt.

Het belang van gevelreiniging in Heiloo
U denkt er misschien niet dagelijks bij na, maar u loopt meerdere keren per dag langs de gevel van uw woning of commerciële pand. Dan is het toch ook belangrijk dat deze gevel er mooi en schoon uitziet? Van een viezige, bruine gevel wordt niemand blij. Schakel onze hulp in en binnen de kortste keren is uw gevel weer in zijn vroegere glorie hersteld. Wat zullen uw buren jaloers zijn! Uw woonplezier wordt vergroot en dat van uw gezin ook. Voor uw winkelpand of showroom betekent een schone gevel een mooie eerste binnenkomer voor uw potentiële klanten.

Kies ons voor uw gevelreiniging in Heiloo
Ook op zoek naar gespecialiseerde vakmensen voor uw gevelreiniging in Heiloo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde schoonmaakapparatuur die er momenteel op de markt te vinden is. Dit zijn de Meclean Steam Plus apparaten. Dankzij hun innovatieve techniek, is zelfs de meest vervuilde gevel voor ons geen enkel probleem. Neem vandaag nog contact met ons op voor gevelreiniging in Heiloo. 0684150351 / 0623722372

Muur impregneren Heiloo
Gevelreiniging is een goede eerste stap. Maar als u het écht helemaal af wilt maken, kiest u daarnaast ook voor muur impregneren in Heiloo. Door het impregneren van de muur, zal uw gevel er nog langer mooi schoon uitzien. Bij het impregneren wordt namelijk een laag impregneer middel aangebracht op uw muur. Door deze behandeling wordt de muur voortaan vocht afwerend, wat tal van voordelen met zich meebrengt. Zo blijft de muur na het impregneren langer schoon en zal hij makkelijker te reinigen zijn. Gevelreiniging en muur impregneren is dus een gouden combinatie die de gezondheid van uw muur alleen maar ten goede komt.

Verf verwijderen in Heiloo
Wilt u af van de verflaag op uw muur? Kies dan voor verf verwijderen in Heiloo. Onze vakmannen verwijderen voor u die laag verf van uw muur in mum van tijd dankzij onze geavanceerde Steamplus apparaten. Bij hardnekkige verf passen we een zandstraal toe. Maar chemische middelen gebruiken we nooit.

Cementsluiers verwijderen in Heiloo
In nieuwbouw woningen zijn helaas vaak cementsluiers te zien. Dit is een wittige uitslag op de muren of vloeren en gaat er met gewoon schoonmaakmiddel niet af. Wij verwijderen voor u cementsluiers in Heiloo dankzij een speciaal reinigingsmiddel dat hier speciaal voor bestemd is. We passen nooit chemie toe.

Groene aanslag verwijderen in Heiloo

Het verwijderen van groene aanslag, groene aanslag komt vaak voor in ons lang. Het is geen mooi gezicht, en u wilt natuurlijk wel een mooie buiten gevel. Het verwijderen van groene aanslag is geen groot probleem. Alleen zorgt u er wel voor dat het niet te lang op de muur blijft. Mos is ook een grote oorzaak voor vocht binnen het huis.