Gevelreiniging Castricum

Gevelreiniging Castricum
Begint uw gevel in Castricum ook wat bruin en viezig te worden? Dan is het de hoogste tijd voor gevelrelreiniging in Castricum. Het is nu eenmaal een feit dat gevels na een tijdje vies worden. Dat komt door de invloeden van buitenaf, zoals het weer, uitlaatgassen, noem maar op. Na een tijdje hoopt het vuil zich op en kleurt uw gevel bruin. De oorspronkelijke kleur van de gevel, eens zo mooi, verdwijnt langzamerhand. Gelukkig kunt u die mooie kleur van vroeger weer terugkrijgen met degelijke gevelreiniging in Castricum. Wij doen dit voor u door de hele gemeente. Dus of u nu woont in Akersloot West, Molendijk of Albert's Hoeve: wij doen graag uw gevelreiniging in Castricum.

De voordelen van gevelreiniging
De gevel is een essentieel onderdeel van uw pand. Omdat de gevel krachtig is en niet vaak onderhoud nodig heeft, zou u hem bijna vergeten. Toch is het erg belangrijk om eens in de zoveel tijd te denken aan gevelreiniging. U houdt de binnenkant van uw pand toch immers ook netjes en schoon? Doe dit dan ook voor uw gevel aan de buitenkant. Gevelreiniging zorgt voor meer woonplezier en het geeft uw commerciële pand een professionele, nette uitstraling. Het perfecte visitekaartje voor uw potentiële klanten.

Waarom ons uw gevelreiniging laten doen?
Menig enthousiaste klusser probeert zijn eigen gevelreiniging te doen. Wij raden dit echter niet aan voor onervaren doe-het-zelvers aangezien dit karwei nog moeilijker is dan u zou denken. Als u ervoor kiest om uw gevelreiniging door ons te laten doen, kunt u rekenen op kwaliteit en vakmanschap. Dankzij onze geavanceerde Meclean Steam Plus apparatuur krijgen wij zelfs de meest vervuilde gevel weer net zo schoon als voorheen. De oude kleur van de gevel wordt weer in volle glorie hersteld en u heeft weer een pand waar u trots op kunt zijn.

Muur impregneren Castricum
Wilt u nog langer genieten van het fraaie resultaat na de gevelreiniging? Dan kiest u uiteraard voor muur impregneren in Castricum. Wat dit betekent is dat er een impregneer middel wordt aangebracht op uw muur. Door deze behandeling wordt uw muur water afstotend. Daardoor zal er minder kans zijn op waterschade en verbetert de algehele conditie van uw muur. Bovendien blijft het schone resultaat van de gevelreiniging na het impregneren langer zichtbaar en zal een geïmpregneerde muur ook makkelijker te reinigen zijn. Gevelreiniging en muur impregneren in Castricum is dus de ideale combinatie voor iedereen die nog lang plezier van zijn muur wilt hebben.

Verf verwijderen in Castricum
Niet langer zin om naar een geverfde muur aan te kijken? Wij kunnen de verf verwijderen van uw muur in Castricum. Dit is een lastig karwei, dus u kunt het beter aan vakmannen overlaten. Met onze geavanceerde Steamplus apparatuur is de verf snel van uw muur verwijderd. We maken nooit gebruik van chemie bij verf verwijderen in Castricum.

Groene aanslag verwijderen Castricum

Is het tijd om uw huis van buiten te reinigen, heeft u last van groene aanslag? Dan bent u bij ons bij het goede adres. Met ons nieuwste hogedruk trailers reinigen wij veilig en snel u groene aanslag. Groene aanslag verwijderen is onze specialiteit.

0684150351 / 0623722372

info@gevelreinigingkars.nl