Gemeente

Gemeentes kunnen veel profijt hebben aan het gebruiken van onze diensten. De gemeente zal maar al te goed inzien dat graffiti een steeds groter probleem wordt in de stad. De jeugd gaat op steeds meer plekken aan de haal met de spuitbus, hierdoor wordt de stad ontzettend vies. Dit is uiteraard zonde. Door gebruik te maken van onze diensten is dit probleem verleden tijd, wij maken het namelijk mogelijk om een bepaald oppervlak te laten reinigen. Op die manier zal ook alle graffiti worden weggehaald, dit is natuurlijk wel zo mooi in een bepaalde stad.

Het is ook mogelijk om er voor te kiezen om olievlekken te laten verwijderen. Deze kunnen altijd wel eens ontstaan, het kan nu eenmaal voorkomen dat een bepaald voertuig met olie heeft staan lekken. We doen dit op dezelfde manier als het bovenstaande voorbeeld, door middel van een hoge drukspuit zal alles helemaal worden schoongemaakt. Het resultaat wat achterblijft is dan ook een perfect schone omgeving zonder al die vlekken en verf. U kunt als gemeente zijnde een afspraak maken door ons te bellen, dan bent u op korte termijn van dit probleem af. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook hier een beetje op de site kijken. Het is zo dat graffiti vandaag de dag geen probleem meer hoeft te zijn, wij zijn er voor u om dit goedkoop en snel weg te halen. De stad zal er zo een stuk mooier op worden!

Bent u geïnteresseerd in één van de diensten van DienstverleningKars? Neem dan contact op met ons. Wij gaan vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden bij u. 020 21 01 223