Damwand reparatie en spuitwerk

In veel gevallen bestaat de schade aan metalen dampanelen en profielen uit roestvorming. 
Afhankelijk van de ernst van de corrosie geven wij advies over de werkwijze waarop we dit probleem het beste kan oplossen. Soms is het voldoende de corrosie te verwijderen en de panelen van een nieuwe corrosiewerende coating te voorzien. In sommige gevallen zullen de betreffende panelen helaas moeten worden vervangen, of is een combinatie van de bovenstaande oplossingen de beste oplossing.

Ook door atmosferische vervuiling en UV-straling kunnen gecoate panelen zodanig verweren, dat er een nieuwe toplaag moet worden aangebracht. Vooral bij verouderde coatings moeten de panelen helemaal kaal gestript worden. Nadat de oorspronkelijke coating en de corrosie zijn verwijderd, krijgen de roestplekken een speciale behandeling voordat de nieuwe coating die wordt aangebracht.

Deuken en krassen in metalen panelen en profielen hebben een uiterst negatief effect op de uitstraling van een pand. Om dit soort beschadigingen nagenoeg onzichtbaar te repareren, hanteren wij de nieuwste technieken.

Door de samenstelling van de nieuwe verflaag aan te passen aan de huidige kleur van het omliggende materiaal, kunnen alle panelen, zowel enkele als geïoleerde, nagenoeg onzichtbaar worden gemaakt.