Disclaimer & Copyright

Disclaimer

Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan deze site of delen ervan op welke wijze dan ook te verveelvoudigen/kopieëren, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Dienstverleningkars.

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze site mag worden hergebruikt, openbaar gemaakt of overgenomen op een andere website zonder medeweten en toestemming

Alle teksten en afbeeldingen zijn gemaakt of samengesteld door Dienstverleningkars tenzij anders vermeld is. Ook het ontwerp van deze site is auteursrechtelijk beschermd en mag zonder toestemming niet gebruikt of gekopieerd worden.

Het is niet toegestaan deze site te framen.


Merken
Alle woord/worden- en beeldmateriaal op deze site zijn eigendom van Dienstverleningkars, tenzij anders aangegeven is. Zonder voorafgaande schriftelijke of mail toestemming is het niet toegestaan gebruik te maken van merken waarvan Dienstverleningkars de houder is.

Aansprakelijkheid
Deze website is bedoeld om informatie aan onze klanten te verstrekken. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld. 

Dienstverleningkars is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of informatie op externe websites waarnaar op deze site wordt gelinked of die een link bevatten naar deze site.

Contact

Als u nog vragen hebt over de privacy policy van Dienstverleningkars kunt u een e-mailbericht sturen naar info@dienstverleningkars.nl. Onze klantenservice helpt u graag verder als u informatie nodig hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen.