Bedrijven

Bedrijven hebben veel profijt aan een reiniging van de gevel. Door een gevel te laten reinigen kan het bedrijf er toch weer een beetje respectabel uitzien, een gevel die vol zit met vuil en troep is nu eenmaal geen mooi aanzicht voor de onderneming. Bij ons bent u op de juiste plek voor alle soorten reinigingen voor de gevel. Wij zorgen er voor dat de gevel weer helemaal in oude glorie hersteld zal worden, dit zorgt er voor dat het pand er gelijk een stuk beter uit zal gaan zien. Er zijn verschillende dingen die wij kunnen doen. Zo kunnen wij het vuil van de gevel halen middels een reguliere gevelreiniging, door middel van een krachtige hoge drukspuit zal zo al het vuil van het oppervlak verdwijnen.

Maar we kunnen ook mogelijke graffiti of verf van een pand afhalen, op die manier is deze niet meer te zien. U hoeft niet bang te zijn dat er iets zal beschadigen tijdens dit proces, we maken alleen maar gebruik van de best mogelijke apparaten. Hierdoor heeft u als klant zijnde net even iets meer zekerheid bij het laten reinigen van de gevel. Een bedrijfspand is vaak groot, dit is dan ook de reden dat de gevel over het algemeen uitgestrekt zal zijn. Om dit gehele oppervlakte te reinigen bent u bij ons dus op het juiste adres belandt, we maken het mogelijk om de gevel weer in oude stijl terug te laten keren.

Bent u geïnteresseerd in één van de diensten van DienstverleningKars? Neem dan contact op met ons. Wij gaan vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden bij u. 020 21 01 223